问题:

Doyoulikeanimals?Yes.I.Ilovetogotothe.Iwanttowriteaboutmyanimalsatthezoo.Ilikepandas.Theyareblackandandtheylooksocute.Pandasarechina.Theybambooleaves(竹叶).Ilikemon

更新时间:2024-05-21 19:19:10

问题描述:

Doyoulikeanimals?Yes.I  .Ilovetogotothe .Iwanttowriteaboutmy  animalsatthezoo.

Ilikepandas.Theyareblackand  andtheylooksocute.Pandasare  china.  They   bambooleaves(竹叶).Ilikemonkeys .Theyarelovely(可爱).Theyliketoeatbananas..I thinktheking(王)of the  isnothappyinthezoo.Itlooks  .Now it   theforest.It`sdreamisgoingbacktotheforest.

1.A.am         B.have         C.do              D.like

2.A.park        B.school        C.zoo             D.home

3.A.like         B.good         C.want            D.favourite

4.A.white       B.green         C.red             D.yellow

5.A.on          B.to           C.from            D.for

6.A.watch       B.eat           C.drink           D.see

7.A.and         B.but           C.too            D.or

8.A.zoo         B.park          C.forest          D.tree

9.A.funny       B.cool           C.pretty         D.lonely

10.A.miss       B.ismissing      C.misses         D.missing

 

郝贵和回答:

  1.C

  2.C

  3.D

  4.A

  5.C

  6.B

  7.C

  8.C

  9.D

  10.B

最新更新